Senaste från coachblogg: Att coacha team och lärare i skolan 28 september 2022, kl. 09:15

Senaste från coachblogg: Grattis Carin! 19 september 2022, kl. 16:15

Senaste från coachblogg: ICFs Teamcoachingkompetenser 18 september 2022, kl. 13:00

Hem

Executive Coaching

DU ÄR NY SOM CHEF ELLER DU HAR ANDRA CHEFER DIREKT UNDER DIG.

Executive Coaching syftar till att förbättra dig som ledare och göra organisationen vassare. Inom ramen för detta arbetar vi med individuella mål, med de ledaregenskaper just du behöver vässa. Det kan vara förmågan att leda ditt team, leda veckomöten eller förbättra din grupps säljresultat. 


Det är svårt att hitta rätt ledarstöd idag då det finns många olika coacher, konsulter och rådgivare. För oss på Coachutbildning Sverige AB är det viktigaste att hitta rätt coach för dig. Våra coacher har gedigen affärsbakgrund, lång erfarenhet av coachning och är inte rädda för att ge tydlig återkoppling. De har också lång erfarenhet av leda affärsverksamhet på strategisk nivå, affärsfokus och tycker att det är spännande med affärer.


Det är inte alltid utbildningsbakgrunden och erfarenheten hos coachen är det viktigaste. Utan en bra relation mellan ledaren och coachen kommer inte coachningen att ge det bästa resultatet. Vi ser till att du får en coach som matchar din utveckling och dina behov.


Processen

Vid ett första möte med dig och din närmaste chef går vi igenom och skräddarsyr ett program som är individuellt för just dig. Vi kommer överens om målsättningen och vilka utvecklingsområden du ska fokusera på, till exempel att förändra din roll från specialist till generalist, att genomdriva en organisationsförändring eller att skifta från att leda medarbetare till att leda chefer.


Vid det mötet tydliggör vi också våra respektive roller som coach, klient och uppdragsgivare, samt kommer överens om hur resultatet ska mätas och hur återrapporteringen ska ske. Vi behandlar givetvis hela överenskommelsen och coachprocessen som konfidentiell information.

Därefter sätter vi upp en serie samtal, oftast fem eller tio tillfällen. Coachningen kan ske både över telefon och över möten.


Coachningen

Vår erfarenhet av Executive Coaching är att vi uppnår både ett mätbart affärsresultat för företaget och en snabb personlig utveckling: de har utvecklats i sitt arbete, blivit modiga ledare som vågar driva igenom förändringar, de har stärkt sin förmåga till gränssättningar, lärt sig en rakare kommunikationsstil och även tydliggjort vad som ska ske när karriären går mot en större förändring.


Våra coacher

Vi har en handfull mycket erfarna coacher som arbetar med Executive coaching. 

Läs mer


Kundcitat

  • Min coach har insikten och förmågan att utmana vem som helst.

  • En förstklassig diskussionspartner för personlig utveckling med mycket stor insikt, professionell coachförmåga och förståelse för affärsverksamheten.

  • Fokuserade och utmanande möten med en väldigt erfaren coach.

  • Min coach är ett riktigt proffs: kan ställa de rätta frågorna och verkligen utmana ditt tänkande.

  • Väldigt bra förmåga att förstå ledarskapets utmaningar och erbjuda bra coachning som hittar strategier för att hantera dessa utmaningar.

Vill du att vi kontaktar dig? Fyll gärna i uppgifterna nedan.

Genom att fylla i formuläret godkänner du att vi hanterar dina kontaktuppgifter enligt GDPR.

Do you want us to contact you? Please fill in the form below.

By filling in this form you approv that we hande your contact-details acordning to GDPR.

How would you like to be contacted?Coachboken


Hem

kontakt@coachutbildning.se | www.coachutbildning.se | +46 (0)8-301 301
Innehar F-skattsedel | Organisationsnummer: 556662-3749 | Styrelsens säte: Stockholm