20 september 2023, kl. 09:00

Grattis Frida!

Idag är vi extra stolta och glada då vi får gratulera Frida Alderin Harling som är klar med sin certifiering nu är ICF Associate Certified Coach (ACC)!


Frida berättar:
"Med bakgrund som bolags- och fastighetsjurist har jag alltid haft en drivkraft att göra skillnad. I rollen som jurist saknade jag däremot något och i min egna coachresa kom jag till insikten att min drivkraft är att leda och inspirera andra till utveckling. Den insikten blev startskottet på en ny resa i min karriär. En viktig hållplats på den resan var utbildningen hos Coachutbildning Sverige som på många sätt har varit ovärderlig för mig. Och nu var det dags för nästa hållplats nämligen min ICF certifiering och jag känner både stolthet och glädje i att kunna titulera mig som ICF Coach och vara del av ett större sammanhang. 


Idag har jag förmånen att hjälpa modiga individer och företag att gå från att arbeta hårt utan klar riktning till att skapa tydligt fokus, mentalt styrka och konkreta meningsfulla mål. Min filosofi är att inre framgång skapar yttre resultat - När du vet vad du vill, vem du vill vara, vad som är viktigt på riktigt och varför, leder det till hållbara meningsfulla resultat både för oss själva och vår omgivning. 


Nu ska jag njuta och fira det här målet men sedan är jag redo att fortsätta resan och fortsätta att fördjupa mina kunskaper. Först väntar en certifiering till att bli Positive Intelligens coach och sedan är nästa hållplats PCC : )"


Frida Alderin Harling

https://www.linkedin.com/in/fridaalderinharling/

frida@ethico.se

0739-258793

www.coachingbyfrida.com


kontakt@coachutbildning.se | www.coachutbildning.se | +46 (0)8-301 301
Innehar F-skattsedel | Organisationsnummer: 556662-3749 | Styrelsens säte: Stockholm