19 juni 2023, kl. 21:00

Träningsdag för dig som är coach

Är du utbildad i coaching och vill fila på dina coachkompetenser?

För dig som är utbildad i coaching och vill träna erbjuder vi en träningsdag den 30 augusti 9.00-17.00 på Zoom. Du kommer att få chans att träna på coachkompetenserna, få feedback, nya verktyg och förstås träffa andra trevliga coacher! Priset är 2 800, moms tillkommer, Nya Coachboken (postas till dig) ingår. Dagen är öppna för alla som gått en coachutbildning och det finns 14 platser. Det är också ett tillfälle för dig som ”kommit ifrån” coachingen och vill hitta tillbaka. 


Du hittar anmälan till Träningsdag under ”Choose training/course” :

https://www.coachutbildning.se/sidor/vilkor-anmalan.aspx?show=true&kursid=0


Välkommen!

kontakt@coachutbildning.se | www.coachutbildning.se | +46 (0)8-301 301
Innehar F-skattsedel | Organisationsnummer: 556662-3749 | Styrelsens säte: Stockholm