7 februari 2023, kl. 08:15

Grattis Louise!

Idag är vi stolta och glada över att få gratulera Louise Sydbeck som tagit sin certifiering och nu är ICF Associate Certified Coach – ACC!

Louise berättar:

"Under hela mitt vuxna liv har jag haft ett stort intresse för personlig utveckling och en önskan att få hjälpa människor att må bättre, inklusive mig själv. Att verkligen förstå vad som motiverar oss och kunna finna verktyg och vägar till ett sannare och rikare liv. Trots detta intresse valde jag en annan väg i livet och drev eget vinbolag i Frankrike i ca 20 år. Dessa år var lärorika och stimulerande men också väldigt påfrestande och stressiga. Till slut så gick inte livspusslet ihop och jag sålde företaget 2020. Det var också då jag bestämde mig för att sadla om till coach och jag blev rekommenderad att gå min utbildning hos Anja. Det var en fantastisk kurs, underbara lärare och jag blev väldigt inspirerad och beslutade mig för att även gå andra coachutbildningar samt att certifiera mig genom ICF. Så sedan i somras har jag nu fått min ACC genom ICF och även CPCC (Co-active Professional Certified Coach) genom CTI. Jag är väldigt glad och tacksam att min coaching resa började hos Anja och hennes team vilket gav mig en stabil och djup grund att bygga vidare på. Och nu efter att ha gått ett flertal andra kurser i olika länder så har det blivit ännu tydligare att Coachutbildningen Sverige verkligen erbjuder kurser i världsklass!

Så stort tack!"


Louise Sydbeck


kontakt@coachutbildning.se | www.coachutbildning.se | +46 (0)8-301 301
Innehar F-skattsedel | Organisationsnummer: 556662-3749 | Styrelsens säte: Stockholm