15 december 2022, kl. 13:45

Grattis Mathias!

Idag är vi stolta och glada över att få gratulera Mathias Hallberg som tagit sin certifiering och nu är ICF Associate Certified Coach – ACC!

Mathias berättar:

”Jag jobbar med kompetensutveckling inom IKEA och ser verkligen hur coachingen är en viktig beståndsdel i att skapa utveckling för våra medarbetare och få dem att växa, både för att ta sig igenom utmaningar och för att utnyttja sin potential. 


Jag är del av IKEAs interna nätverk av coacher och även om detta är en mindre del av min roll så har det gett mig möjligheten att coacha regelbundet och coacha klienter över hela världen vilket är en fantastisk förmån. Vårt nätverk av interna coacher ger också återkommande möjligheter att utbyta erfarenheter och lära av varandra och jag känner att där alltid finns nya saker att utveckla, testa och förbättra.


För mig personligen så ger varje möte med en klient nya insikter både om min coaching och om mig själv men framförallt är det underbart när coachingen förflyttar klienten, när jag ser hur de får energi både i samtalet och hur det börjar hända massor med saker mellan coach-tillfällena som leder framåt, då känner jag verkligen att jag har bidragit till något positivt i någons liv. Jag är väldigt glad för ACC-certifieringen eftersom det har varit ett viktigt mål för mig i min egen coachutveckling.”


Mathias Hallberg

mathias.hallberg@inter.ikea.com

kontakt@coachutbildning.se | www.coachutbildning.se | +46 (0)8-301 301
Innehar F-skattsedel | Organisationsnummer: 556662-3749 | Styrelsens säte: Stockholm