23 juni 2021, kl. 10:45

Grattis Erica Hansen!

Idag är vi stolta och glada över att gratulera Erica som nu är ICF Associate Certified Coach!

Genom coaching stöttar och stärker Erica sina kunder att uppnå mål, utveckla sig själv och sin verksamhet. Erica har ett varmt öga för projektverksamhet, hon älskar projekt och erbjuder både coach- och konsulttjänster för att förbättra projektresultat. Förutom att stötta enskilda projektledare/ledare arbetar hon idag med företagare inom det gröna näringslivet. Erica har mer än 10 års erfarenhet av stora och småföretagare, olika roller, projekt och uppdrag - främst från besöksnäringen.


Erica berättar:

Som 20-åring drömde jag om att driva mitt eget företag. Efter många års fokus på andra företag och företagare har jag idag möjlighet att stärka och stötta mina egna kunder för att skapa rörelse framåt i den riktning som önskas.

 

Vad kan kunder förvänta sig i samarbetet med dig?

Oavsett kontext och roll kan mina kunder och klienter förvänta sig en professionell generalist, flexibel strukturist och engagerad strategisk.


Varför coachutbildning?

Efter flera års erfarenhet av att både köpa och leverera konsulttjänster upplevde jag att verktygslådan inte anpassades tillräckligt till kundens situation och förutsättningar. Jag sökte nya verktyg och ville behärska mina coachverktyg bättre för att ännu mer kunna möta förväntningar och skapa värde.


Varför coachcertifiering?

Kort och gott för att säkerställa kvalitet i mitt arbete. Att professionellt kunna agera coach enligt de internationella riktlinjer som noggrant fastställts av det ledande globala certifieringssystemet från ICF


Firat certifieringen?

Självklart ja! Men alldeles för lite när jag tänker efter med tanke på hur lång resan varit för att nå hit...


Glad sommar önskar en stolt ACC-certifierad coach!


Linkedin: https://www.linkedin.com/in/ericajhansen/

Hemsida: https://www.ericahansen.se/

E-post: hej@ericahansen.se 

Tlf: 072-999 33 10


PS. Det fanns flera anledningar till varför Erica valde Coachutbildning Sverige, läs mer om det här.


Erica H

Foto: Sofia Kallner


kontakt@coachutbildning.se | www.coachutbildning.se | +46 (0)8-301 301
Innehar F-skattsedel | Organisationsnummer: 556662-3749 | Styrelsens säte: Stockholm