8 december 2021, kl. 17:30

Nya Coachboken till terminsstart?

Du som vill ha flera exemplar av Nya Coachboken, kanske till dina kollegor eller som kursbok inför terminsstarten på en utbildning, kan nu beställa den till terminsstarts-pris.

Fram till 15 februari kan du som vill beställa minst 10 böcker göra det direkt från oss. De kostar då 250:-/bok. Moms ingår, frakt tillkommer (för fraktfritt är du välkommen till oss på Kungsgatan 8, Stockholm, för att hämta dina böcker). Du beställer genom att maila hur många du vill ha och leveransadress till info@coachutbildning.se. Du som vill beställa färre exemplar hittar den på exempelvis Bokus.


Nya Coachboken är för dig som vill förstå och lära dig om coaching och få verktyg och modeller att arbeta med. Boken används som kurslitteratur vid ett antal coachutbildningar och utbildningar i coachande ledarskap och -förhållningssätt.


Bokens huvudfokus ligger på de åtta kompetenser och den etik en coach behöver behärska enligt International Coaching Federations (ICF) definition av coaching. Den ger även kunskap till dig som vill ha ett coachande förhållningssätt i ditt yrke eller för dig som arbetar inom yrken där coaching kan fungera som ett komplement till annan metodik. 


Du hittar också intervjuer som på ett inspirerande sätt visar hur coaching och coachande förhållningssätt används på IKEA, FAR, SCA, Grant Thornton, RiseSmart, ProDesign samt inom skolan. Avsikten är att genom intervjuerna ge dig ökad förståelse för och insikt i coachingprocessen. Du får också i boken ta del av forskning om coaching.


Du som läst Coachboken av Maria Gerlofson och Anja Lindberg kommer att känna igen vissa delar, andra är nyskrivna.kontakt@coachutbildning.se | www.coachutbildning.se | +46 (0)8-301 301
Innehar F-skattsedel | Organisationsnummer: 556662-3749 | Styrelsens säte: Stockholm