29 juli 2020, kl. 16:00

Coachutbildningens ackreditering förlängd

Tack till International Coach Federation som nu godkänt Coachutbildningen (ACC)/The Coach Training Program (ACC) fram till 2024. For English please read below.

Stort tack också till Birgitta Granström och Domenico La Corte som 2003 skapade utbildningen och till alla lärare, coacher och deltagare som varit med och vidareutvecklat den genom åren. Vi är stolta och glada över förtroendet att få fortsätta utbilda under ICFs vingar! Mer om Coachutbildningen hittar du här.


Thanks to the International Coach Federation who has approved The Coach Training Program (ACC) until 2024.


Many thanks also to Birgitta Granström and Domenico La Corte who in 2003 created the training, and to all our teachers, coaches and participants who have been involved in further developed of it over the years. We are proud and happy for the trust to continue to do the training under the wings of ICF! You can read more about The Coach Training Program here.


Coachutbildning Sverige


kontakt@coachutbildning.se | www.coachutbildning.se | +46 (0)8-301 301
Innehar F-skattsedel | Organisationsnummer: 556662-3749 | Styrelsens säte: Stockholm