23 mars 2020, kl. 15:45

Coachutbildning i Coronatider

Vad händer nu?

Vi hoppas ni har det bra, trots allt som händer!


Vi har fått frågor om vad som händer med Coachutbildningen under den svåra tid som nu är. Vi vill inte utsätta någon för onödiga risker och vill förstås följa Folkhälsomyndigheternas rekommendationer.


När det gäller nya kursstarter, närmast i april, hoppas vi kunna erbjuda utbildning på plats i Stockholm under planerade datum och med en lite mindre grupp. Är det inte möjligt att erbjuda utbildning dessa datum kommer vi att erbjuda andra alternativ (på distans eller skjuta upp).


När det gäller Gruppmentorcoachingen som ingår i Coachutbildningen så genomförs den alltid via onlinemötesverktyget Zoom. 


För att på bästa sätt möta deltagare i pågående utbildning har de fått välja hur de vill göra med sina återstående  dagar; antingen att gå utbildningsdagarna digitalt alternativt att skjuta fram dagarna. Av 16 deltagare har hälften valt respektive alternativ. Det kommer sedan att bli en gemensam avslutningsceremoni där hela gruppen bjuds in.


Var rädd om dig och Happy Coaching!TULPANER

kontakt@coachutbildning.se | www.coachutbildning.se | +46 (0)8-301 301
Innehar F-skattsedel | Organisationsnummer: 556662-3749 | Styrelsens säte: Stockholm