29 oktober 2020, kl. 10:30

Grattis Natalya!

Idag gratulerar vi Natalya Tarasova som nu är certifierad coach!

Genom coaching hjälper Natalya i sitt företag Din Natur individer och genom Netlight hjälper hon team och organisationer att komma närmare sin essens. Tillsammans med sina klienter utforskar hon nya perspektiv och skapar effektiva handlingar.

Natalya berättar:

“Din Natur” is Swedish for “your nature”. The idea of Din Natur is to bring you and your life closer to who you are and what you want to realise within yourself. Through coaching, we explore new ways of thinking and seeing things. It is all about finding our nature and potential and forming actions that fulfil it. Be the change you wish to see in the world!"


IMG_3626

Natalya 1kontakt@coachutbildning.se | www.coachutbildning.se | +46 (0)8-301 301
Innehar F-skattsedel | Organisationsnummer: 556662-3749 | Styrelsens säte: Stockholm