19 september 2017, kl. 21:45

Veckans gästbloggare Jon Carnesten tidigare elev hos oss

Text: Jon Carnesten, No box, No limits

sven-scheuermeier-58009


När jag gick min coachutbildning fick vi använda många metaforer. Vi kunde föreställa oss att klientens liv var en båt. Man kan då fråga vart den är på väg. Vilken drivkrafter som finns. Var den läcker och tar in vatten etc. När jag kom över bilden här så drömde jag mig tillbaka till utbildningen en kort stund. Jag frågade mig själv; Hur ser din båt ut just nu…

Svaret är jag rätt nöjd med! Jag känner att jag precis har bytt båt. Den är i bra skick, har en bra och stark motor plus att jag vet vart jag vill åka! Visst, ibland så kommer det in en skvätt vatten när det blir höga vågor. Då gäller det at ta hand om det direkt.

Själva metaforen kan jag även använda för min workshop. Temat för workshoppen skulle kunna vara: Varför vågar vissa människor med fantastiska båtar aldrig ger sig ut på äventyr. Medan vissa andra människor som har en skruttig båt från början tar sig hur långt som helst! Vad är hemligheten bakom deras framgångar?

Du som deltar får med dig några vassa verktyg hem, som gör att du kan uppgradera din båt. För visst vill inte du ligga kvar vid samma hamnplats resten av ditt liv…

Vill du veta mer eller anmäla dig? Kolla på www.nobox.nu/workshops


Spara

kontakt@coachutbildning.se | www.coachutbildning.se | +46 (0)8-301 301
Innehar F-skattsedel | Organisationsnummer: 556662-3749 | Styrelsens säte: Stockholm