3 januari 2017, kl. 16:35

NÄRA söker en Kund- och Personalansvarig

Vi söker dig som vill vara med och bidra till ett samhälle där alla människor har möjligheten att välja hur de vill leva sitt liv.

logo

NÄRA har ca 500 medarbetare och har sedan 21 år tillbaka samordnat personlig assistans åt personer med olika funktionsnedsättningar över stora delar av Sverige. Vi låter vår vision och vår värdegrund styra våra beslut.


Vi strävar medvetet efter att utveckla en förbättringskultur i en arbetsmodell bestående av fyra delar: systematik, struktur, kultur och ett coachande ledarskap/förhållningssätt.


Nu söker vi dig som vill arbeta som en av våra Kund- och Personalansvariga. Du kommer ha ansvaret som kontaktperson åt ett antal av våra assistansberättigade kunder och ha personalansvaret för deras personliga assistenter. Vi ser gärna att du är socionom, jurist, beteendevetare eller har annan relevant utbildning. Erfarenhet och kunskap om LSS från ett liknande arbete är meriterande. Avgörande är att du kan stå för och fungera väl i vår värdegrund för att du ska kunna utveckla den nära relationen till kunder och medarbetare.


Som Kund- och Personalansvarig rapporterar du till VD och ingår i en arbetsgrupp. Vi arbetar processinriktat och väljer att vara i ständig förändring för att varje dag kunna möta våra kunders behov av kvalitativ assistans. Då vi medvetet strävar efter att vara en lärande organisation behöver du ha viljan och modet att utvecklas både som människa och ledare.


I NÄRA satsar vi på kompetensutveckling som en naturlig del av företagskulturen. Som en del av din utveckling i det coachande ledarskapet kommer du efter provanställningen gå en coachutbildning genom Coachutbildning Sverige AB, www.coachutbildning.se.


Välkommen att söka till NÄRA! Med CV:n vill vi att du beskriver kort varför just du skulle fungera väl hos oss. Du behöver ha körkort då resor i Sverige kan förekomma. Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid, med fast lön enligt överenskommelse. Vi tillämpar sex månaders provanställning. Du omsluts av kollektivavtal med avtalsmässiga pensionsavsättningar och ges möjlighet till flextid och friskvårdsbidrag.


För att söka tjänsten eller ställa frågor mailar du NÄRAs VD, anders.roxstrom@nara.nu.


På NÄRA strävar vi efter mångfald med jämn könsfördelning och personer med olika kulturella bakgrunder. Intervjuer kommer ske fortlöpande och vi önskar att du börjar i februari 2017 eller efter överenskommelse. Vi har vårt huvudkontor i Vallentuna med en filial i Bergshamra, Solna


Välkommen till oss!

Varma hälsningar

Anders Roxström, VD


kontakt@coachutbildning.se | www.coachutbildning.se | +46 (0)8-301 301
Innehar F-skattsedel | Organisationsnummer: 556662-3749 | Styrelsens säte: Stockholm