3 september 2015, kl. 16:00

Jag har en dröm...

Text: Jon Carnesten, No box no limits!


Jon Carnesten


Jag har sedan länge haft en återkommande dröm. Än idag har jag den rätt ofta. Eller snarare sagt, jag ser en bild framför mig varje gång jag försöker skapa målbilder för min framtid. Jag får en känsla som är svår att greppa, men den finns där. Som om någon skriker till mig i all tysthet, men den rösten lämnar mig tyvärr med inget annat än ett stort frågetecken. Känslan och bilden brukar ge mig en upplevelse av meningsfullhet. Som att hitta hem. Jag gillar den starkt! Men vad betyder den, och betyder den något över huvud taget?

De senaste åren har jag förstått mer vad den handlar om. Och nu har jag äntligen börjat jobba mig emot min bild, min inre drömbild. Det gäller att lyssna. Det gäller att ställa de rätta frågorna till mig själv. Det gäller om att samla mod och ta de första stapplande stegen. Ett av de stegen för mig var att anmäla mig till Coachutbildning Sverige AB.

Där fick jag inte många svar. Istället fick jag lära mig att ställa de rätta frågorna! Som coach har man inte alla svaren. Klienten kan inte få en färdigbredd macka. Hon eller han måste få göra sin egen rätt efter sin egen smak. Man kanske kan jämföra coachning med en personlig smakresa. Att upptäcka nya smaker, men också våga erkänna och säga ifrån om de smakerna som man egentligen aldrig har tyckt om...

Själva insikten att alla har sina egna svar och lösningar inom sig är det största och viktigaste som jag tog med mig från coachutbildningen. Den har hjälpt mig att förstå precis vad min målbild och vad min dröm handlar om.

Nu är det upp till mig att fortsätta ställa de rätta frågorna. Att ha modet att våga testa nya smaker. För mig blir det enklare att välja rätt smak. För jag har sett min drömrätt...Jon Carnesten

No Box, no limits!

www.nobox.nu

E-post: jon@nobox.nu

Telefon: 0731-577 507kontakt@coachutbildning.se | www.coachutbildning.se | +46 (0)8-301 301
Innehar F-skattsedel | Organisationsnummer: 556662-3749 | Styrelsens säte: Stockholm