29 januari 2014, kl. 17:57

ICF ÖST/Stockholm Möte

Coachernas branschorganisation ICF ÖST/Stockholm hälsar välkommen till medlemsmöte 17 februari med temat "Hållbar helhet", om kroppsergonomi.

Många vet vad de ska säga men inte hur.
Många vill vara lugna, men och utstrålar något annat.
Många tränar kroppen för att den upplevs vara svag och gör ont.
Denna workshop kommer att handlar om kroppsmedevetenhet och ergonomi. Du kommer att få verktyg för att hitta balansen i kroppen så du upplever och förmedlar ett större lugn och närvaro i dina handlingar. Du lär dig ta plats på ett kraftfullt sätt. Du hittar till en stabilitet och en självklar enkelhet i dina rörelser. Dessa färdigheter kan du använda i din vardag t ex när du träffar klienter, talar inför en grupp, sjunger, spelar eller tränar.
Workshopledare är Helle Axel-Nilsson som driver företaget ergoakademin. I 20 år har hon arbetat på Kungliga musikhögskolan och Stockholms musikpedagogiska Institut där hon utvecklat och etablerat kurser i kroppsmedvetenhet och ergonomi för musiker, musikpedagoger och logonomer. 
Läs mer och anmäl dig på på http://icfsverige.se/module.asp?mod=baseprocalendar.calendar&ARG=2014-02-17&ceID=1882

kontakt@coachutbildning.se | www.coachutbildning.se | +46 (0)8-301 301
Innehar F-skattsedel | Organisationsnummer: 556662-3749 | Styrelsens säte: Stockholm