29 maj 2013, kl. 16:15

Cirkelträning för coacher

Välkommen på releaseparty för vår nya bok den 27 juni, på Kungsbroplan 3a i Stockholm.

livbat_liten

Välkommen på releaseparty för vår nya bok, Livbåt för ledare - en guide till coaching i företag, den 27 juni, från klockan 16:30. Vi kommer att ha en cirkelträning med olika stationer där du kan träna olika coachverktyg från boken eller så kan du gå direkt på slutstationen där vi står och bubblar med lite bubbel i glasen.

Partyt är gratis och du anmäler dig genom att kontakta Susanne Malm på 08-301 301 eller mail info@coachutbildning.se. Vill du ha boken i din hand redan samma kväll, kan du läsa ett utdrag och förbeställa den på www.interncoach.se

Bokus och Adlibris

KBT-verktyg och att coacha team till hösten
Anja Lindberg är nu också KBT-terapeut, där hon lärt sig kraftfulla verktyg som även lämpar sig för coachning. Den 16-17 september firar vi det med en vidareutbildning för coacher kallad KBT-verktyg. Den består av 14 timmar som du kan använda för att ta om din ICF ACC-certifiering eller som en del i en PCC-certifiering. 
Läs mer knapp

Stora företag efterfrågar coacher som kan coacha deras team och du antingen läsa om det i nya boken eller så kan du delta den 10-11 oktober i vår vidareutbildning Att coacha team och grupper. Utbildningen ger 14 timmar som du kan använda för att ta om din ICF ACC-certifiering eller som en del i en PCC-certifiering.

Läs mer knapp


Nyheter kring ICF-certifieringen
Nu finns höstens datum för gruppmentorcoachning på webben.

Läs mer knapp

Kom ihåg att du behöver slutföra din mentorcoachning, individuellt och i grupp, inom 12 månader från din första utbildningsdag.

Från den 1 juli i år, så tas kravet på rekommendationsbrev bort för ICF ACC-certifieringen.  Det gör att vi inte längre kommer att hålla certifieringsworkshopar. Har du frågor kring ansökan så får du istället höra av dig på 08-301 301 eller info@coachutbildning.se

En återkommande fråga är hur man spelar in det coachsamtal som man ska skicka till ICF för bedömning.

Läs mer knapp


Gilla Coachutbildning Sveriges FB-sida eller kolla på www.coachblogg.se för att hålla dig uppdaterad kring professionell coachning.


Summary for our English-speaking friends
1. We are launching our new book (Sorry, it's in Swedish for the moment...) "Lifeboat for Leaders - a Guide to Coaching in Business" on June 27 in Stockholm.
2. We have two new courses for the fall: ”CBT-Tools for Coaches” and ”Team and Group Coaching”.
3. News about the ICF-certification. From July 1, 2013, ICF no longer requires letters of recommendation for the ACC-certification.
4. Have a wonderful summer!

kontakt@coachutbildning.se | www.coachutbildning.se | +46 (0)8-301 301
Innehar F-skattsedel | Organisationsnummer: 556662-3749 | Styrelsens säte: Stockholm