14 mars 2012, kl. 07:30

Coacha personalen i egna företaget

Starta Eget har under 25 år varit en bra hjälp för de som vill starta och driva eget företag. Domenico La Corte, ICF Certifierad Coach, gästbloggar med "Så coachar du din personal".

startaeget


Jag hörde någon säga angående coaching: "Nice job - if you can get it". Det är tyvärr många coacher som sliter med att få sin verksamhet att gå ihop. Människor dras till coachyrket för att det tilltalar något djupt i deras inre verklighet. Möjligheten att få dela med sig av sina kunskaper och erfarenheter fast på ett professionellt sätt i en samtalsform som ger verklig förändring hos klienten.


För att klara sig som coach räcker det dock inte med att bli en bra coach och att jobba med sig själv för att bli en bättre människa, man behöver också arbeta med det yttre perspektivet. Att träffa kunder. Att lära sig sälja. Att sluta sälja coaching. Att börja sälja den förändring din kund vill ha. Att ta betalt. Att sluta tro att du säljer dig själv. Att driva en verksamhet.


Starta Eget har under 25 år varit en bra hjälp för de modiga (dumdristiga?) människor som vill starta och driva egna företag. Domenico La Corte gästbloggar nu med en artikel riktad till entreprenörer som driver ett mindre företag. Artikeln heter: "Så coachar du din personal".

Läs mer knapp

kontakt@coachutbildning.se | www.coachutbildning.se | +46 (0)8-301 301
Innehar F-skattsedel | Organisationsnummer: 556662-3749 | Styrelsens säte: Stockholm