31 oktober 2011, kl. 07:30

Coaching ger tre gånger pengarna

PwC genomförde 2008 en studie för att ta reda på vilken Return On Investment (ROI) som coachprojekt fick. Resultatet var otroliga 344 procent!

Det blir allt fler studier som försöker ta reda på effekten av en coachinvestering. PwC genomförde 2008 en studie för att ta reda på vilken Return On Investment (ROI) som coachprojekt fick. Resultatet blev otroliga 344 procent!
Läs mer knapp
Det finns dock en svårighet med trovärdigheten som uppstår när resultaten blir så där överväldigande bra. Jag (Domenico) kan ibland önska att resultatet blev mindre bländande - det skulle vara lättare att hänvisa till studien då i olika sammanhang. Fyll också i årets global coachingstudie, då vi som bransch behöver all data vi kan få.
Läs mer knappkontakt@coachutbildning.se | www.coachutbildning.se | +46 (0)8-301 301
Innehar F-skattsedel | Organisationsnummer: 556662-3749 | Styrelsens säte: Stockholm