13 oktober 2011, kl. 12:45

Coacherna antar utmaningen!

Domenico La Corte utmanade coacherna under ICF-konferensen i Malmö. Responsen på föredraget har varit överväldigande positiv och många coacher har också undrat "vad kan jag göra för att vi ska bli bättre?" Här hittar du flera olika förslag.

Coachbranschen i Sverige har vuxit lavinartat de senaste åren. En bransch som växer på det sättet drar naturligtvis till sig oseriösa aktörer vilket ger en låg trovärdighet för coacher och coachning. Domenico La Corte utmanade coacherna under ICF-konferensen i Malmö med: ”Fråga inte vad coaching kan göra för dig, fråga vad du kan göra för coaching!”

Läs mer knapp


Responsen på föredraget har varit överväldigande positiv och många har därför undrat "vad kan jag göra för att vi ska bli bättre som bransch?" Här hittar du några förslag att göra just det:


1. Lär dig interncoachning

interncoach

PCC-utbildningen för interncoachning är en vidareutbildning för dig som redan är coach och vill vässa din förmåga att coacha i affärsvärlden och i de större organisationer där alltmer av coachningen sker idag. 

Läs mer knapp


2. Utveckla dina coachfärdigheter
PCC-utbildningen för färdighetsträning är en utbildning för den riktiga coachnörden som ger dig två plus två dagar avancerad coachutbildning där vi jobbar med att utveckla dig personligen på ett sätt som ger effekt med dina coachfärdigheter.

Läs mer knapp


3. Se hur andra gör det

Kom på interncoachseminarium den 7 december och hör hur IKEA och LOGICA byggt upp sin coachverksamhet internt samt deras framgångsfaktorer och fallgropar.

Läs mer knapp


4. Gå på  EMCC:s konferens med temat "Coaching är lönsamt"

EMCC

Den 10 november i Stockholm anordnar EMCC konferens under temat "Coaching är lönsamt". Coachutbildning Sverige kommer att vara utställare och Domenico La Corte kommer att vara med under paneldebatten.

Läs mer knapp


5. Bidra till statistiken

ICF har anlitat Pwc för att genomföra "Global Coaching Study 2011" där vi får tag i grunddata om den globala coachbranschen. Ta en kvart och fyll i enkäten! 

Läs mer knapp


6. Öka kunskapsmassan

wikicoach

Wikicoach.se är ideellt, gemensamt initiativ som syftar till att samla kunskap om coaching och stimulera till kommunikation mellan coacher.

Läs mer knapp


Vad kan du göra för coaching idag?


kontakt@coachutbildning.se | www.coachutbildning.se | +46 (0)8-301 301
Innehar F-skattsedel | Organisationsnummer: 556662-3749 | Styrelsens säte: Stockholm