8 september 2010, kl. 12:00

Seminarium om Inner Game-coaching med Domenico La Corte

Varmt välkommen till ICF Stockholms medlemsmöte där Domenico La Corte, ICF PCC, genomför en praktisk genomgång av Inner Game-coachning. Syftet är att visa hur coachning skapar lärande.

Varmt välkommen till ICF Stockholms medlemsmöte där Domenico La Corte, ICF PCC, genomför en praktisk genomgång av Inner Game-coachning. Syftet är att visa hur coachning skapar lärande.  Detta är en unik möjlighet att lära mer om Inner Game.

Inner Game-coachning, som skapades av Tim Gallwey och Sir John Withmore på 1970-talet, har blivit stilbildande för coachning i Europa. Inner Game är som gjort för att visa sambandet mellan coachning och lärande och stämmer väl med det hjärnforskningen har att säga om lärande. 

Domenico La Corte, ICF PCC, är utbildad på Handelshögskolan i Stockholm och på Coach University i USA. Han arbetar sedan 1999 heltid med coachning och driver det av ICF ackrediterade företaget Coachutbildning Sverige AB, nominerat till årets Stockholmsföretag 2008. Domenico är examinator åt ICF på alla tre certifieringsnivåerna.

Passa på tillfället till unik kompetensutveckling och mingel med andra coacher. Bjud gärna med en gäst! Vi bjuder på fika i pausen.

Info:     Läs mer och anmäl dig på ICFs kalendarium.
           (Notera att du måste logga in för att vi ska se ditt namn!)
            Sista anmälningsdag 5/9.
Tid:       Måndag 13 september 2010, kl 17.30 - 19.30
            Nya medlemmar och gäster (kostnad 200:- kontant) välkomna kl 17.00
            Plats:    MindMentor, Rådmansgatan 67, portkod 9724

kontakt@coachutbildning.se | www.coachutbildning.se | +46 (0)8-301 301
Innehar F-skattsedel | Organisationsnummer: 556662-3749 | Styrelsens säte: Stockholm