6 september 2010, kl. 15:15

Välkommen till vår nya webb!

Varmt välkommen till Coachutbildning Sveriges nya webbplats! Nedan har du en översiktskarta som hjälper dig att hitta rätt.

För dig som letar coachutbildning har vi två ingångar på webben:
1. En flashguide på förstasidan som hjälper dig att välja rätt bland våra olika utbildningar.
2. Välj Utbildning i menyn. Då kommer du till en startsida där våra tre coachutbildningar beskrivs. Dessa är ACC-utbildningen för dig som vill arbeta yrkesmässigt med coachning, Interncoachutbildningen för dig som vill coacha chefer och medarbetare i din nuvarande organisation och Företagsanpassat för dig som behöver upphandla ett skräddarsytt program för din organisation.

För dig som vill bli coachad snarare än lära dig coachning:
Välj Coachning i menyn så ser du exempel på olika sorts coachning.

För dig som vill hålla dig uppdaterad om vad som sker i coachvärlden:
Välj Coachblogg i menyn. Här skriver Coachutbildning Sveriges lärare om aktuella ämnen som berör coachning. Det går också att komma hit genom att skriva in direktlänken www.coachblogg.se i din webbläsare. Du kan välja ut artiklar som berör ett visst område genom att klicka på respektive Kategori till höger om bloggen. En annan trevlig funktion är att man nu kan prenumerera på artiklarna genom att klicka på knappen RSS-flöde.

Kontakta gärna oss om ni har något av intresse för andra coacher.

För dig som redan jobbar inom coachning:
Välj Hardcore i menyn. Här hittar du fördjupande artiklar, boktips, intressanta forskningsartiklar, gratis coachverktyg och de senaste etiska reglerna från ICF. Du kan också komma direkt till coachverktygen genom att skriva in direktlänken www.coachverktyg.se i din webbläsare.

För dig som vill veta mer om Coachutbildning Sverige:
Välj Om Oss i menyn. Här hittar du information om företaget, våra lärare och coacher. Här finns också Frågor och Svar (FAQ) där vi samlat de vanligaste frågorna från våra kunder. Då det är svårt att välja coachutbildning, rekommenderar vi dig att besöka olika utbildare för att få mer kött på benen inför ditt beslut. Vi har även gratis informationsträffar där du har möjlighet att träffa våra lärare och medarbetare.kontakt@coachutbildning.se | www.coachutbildning.se | +46 (0)8-301 301
Innehar F-skattsedel | Organisationsnummer: 556662-3749 | Styrelsens säte: Stockholm