9 december 2010, kl. 07:30

Enklare coachning med Enneagram

Tina Tornell, utbildad hos Coachutbildning Sverige och Certified Enneagram Trainer, skriver i Coachbranschens nyhetsbrev om "Enneagrammet – en genväg till lyckad coachning".

Tina_tornell_enagram_kronikaTina Tornell, utbildad hos Coachutbildning Sverige och Certified Enneagram Trainer, skriver i Coachbranschens nyhetsbrev om "Enneagrammet – en genväg till lyckad coachning".

I Ann Kellerheims krönika om ”Hur vi fattar beslut” i förra veckan pratar Tina Tornell om våra tre intelligenser Mage, Hjärta och Hjärna. Enneagrammet är en psykologisk modell som bygger på just dessa tre intelligenser. Varje personlighetstyp i modellen förlitar sig alltför mycket på en av intelligenserna.
Läs mer knapp

kontakt@coachutbildning.se | www.coachutbildning.se | +46 (0)8-301 301
Innehar F-skattsedel | Organisationsnummer: 556662-3749 | Styrelsens säte: Stockholm