7 december 2010, kl. 07:30

Coacha andra som ledare

Coachande ledarskap och coachande förhållningssätt handlar egentligen om självklarheter som att vara närvarande och lyssna, ställa frågor, återkoppla och ge uppgifter. Allt för att få medarbetaren att prestera bättre genom ökad motivation, ansvarstagande och kvalitet.

Coachande ledarskap och coachande förhållningssätt handlar egentligen om självklarheter som att vara närvarande och lyssna, ställa frågor, återkoppla och ge uppgifter. Allt för att få medarbetaren att prestera bättre genom ökad motivation, ansvarstagande och kvalitet.

coachtipset

Här hittar du Kenth Åkermans 10 bästa tips för att bli en coachande ledare:
Läs mer knapp

Domenico

kontakt@coachutbildning.se | www.coachutbildning.se | +46 (0)8-301 301
Innehar F-skattsedel | Organisationsnummer: 556662-3749 | Styrelsens säte: Stockholm