2 december 2010, kl. 11:30

Vad är skillnaden mellan en ny och en erfaren coach?

Nytt gratis coachverktyg beskriver skillnaden mellan en ny och en mer erfaren coach. ICF:s 11 coachfärdigheter går att använda oavsett kunskapsnivån, det som skiljer är hur coachen använder sig av dem.

ICF loggo

ICF:s coachfärdigheter används av coacher på alla nivåer. Vad är det då för skillnad på en ny och en mer erfaren coach? Domenico La Corte har översatt ICF:s dokument som på ett tydligt sätt beskriver skillnaden mellan en ACC-, PCC- och MCC-coach.
Läs mer knapp

Se Hardcore - för dig som redan är i branschen
Läs mer knapp

Gratis coachverktyg
Läs mer knapp

kontakt@coachutbildning.se | www.coachutbildning.se | +46 (0)8-301 301
Innehar F-skattsedel | Organisationsnummer: 556662-3749 | Styrelsens säte: Stockholm