17 november 2010, kl. 08:45

ICF bjuder farfarscoacherna på möte

ICF Stockholm bjuder in alla som har fler än tusen timmars coachingerfarenhet, oavsett certifieringsgrad, till möte. Syftet är att utbyta erfarenheter och fokusera på det som för stunden är aktuellt, spännande och utvecklande yrkesmässigt.

Inbjudan till "1000-klubben" för seniora coacher
torsdag 9 december 2010 kl 17:30
ICF loggo

beardVi är flera som länge varit med i ICF (och tidigare NCF) som inte syns så ofta på aktiviteterna. Vi har självklart också behov av utvecklingsstimulans och det skaffar vi oss var och en på sitt håll. Så vad kan ICF erbjuda oss idag? Jo, en mötesplats.
 
Jag vill spontant bjuda in alla som har fler än tusen timmars coachingerfarenhet, oavsett certifieringsgrad, till möte ungefär en gång i kvartalet.
 
Syftet är att utbyta erfarenheter och fokusera på det som för stunden är aktuellt, spännande och utvecklande yrkesmässigt. Det alltid är väldigt stimulerande att träffa kloka och sköna kollegor utan krav på någon större planering. De som kommer är alltid de rätta och då händer det självklart intressanta saker.
 
Vi har vårt första möte före jul.
 
När: torsdag 9 december, kl 17.30-20.00
Var: MindMentors lokaler, Rådmansgatan 67, portkod 9724
Anmälan: ICF Stockholms hemsida.
 
Varmt välkommen!
Evasanne
/ICF Stockholm

kontakt@coachutbildning.se | www.coachutbildning.se | +46 (0)8-301 301
Innehar F-skattsedel | Organisationsnummer: 556662-3749 | Styrelsens säte: Stockholm