19 oktober 2010, kl. 16:00

Coacher startar och driver egna företag

Många deltagare i en coachutbildning vill starta och driva eget företag. Missa inte företagsmässan Eget Företag 2010 på Stockholmsmässan den 19-21 oktober.

egetföretag

I förmiddags invigdes Eget Företag 2010, större och bättre än någonsin. Mässan rivstartade med prisutdelningen av utmärkelsen Årets Nyföretagare som gick till en vårdföretagare från Södetälje – Behica Sliwo

Eget Företag är i år större med fler
experter och rådgivare än någonsin. Du bjuds på 75 seminarier med inspiration och massor av kunskap, bland föreläsarna finns kändisentreprenörerna Charlie Söderberg och Laila Bagge Wahlgren. På plats kan du testa och uppleva produkter och tjänster som gör vardagen mycket roligare som företagare. Dessutom finns flera affärsidéer som söker dig vill driva eget. Årets mässa bjuder även på flera nyheter. En av dessa är att mässcafét blir Café Entreprenör med Solveig Sunnebo som gör revolution i förskolan, Douglas Roos från tv-serien Draknästet och många fler intressanta gäster från entreprenörsvärlden. Hämta ditt besökskort värde 150 kronor, gratis på hemsidan.

kontakt@coachutbildning.se | www.coachutbildning.se | +46 (0)8-301 301
Innehar F-skattsedel | Organisationsnummer: 556662-3749 | Styrelsens säte: Stockholm