Senaste från coachblogg: Veckans gästbloggare: Katarina Önell27 februari 2015, kl. 16:28

Senaste från coachblogg: Veckans gästbloggare: Daniel Bengtsson16 februari 2015, kl. 16:59

Senaste från coachblogg: Årets första gästbloggare: Märtha Johansson Lange5 februari 2015, kl. 15:42

Hem

Utbildningar

ACC-utbildningen 2015

ACSTH LoggaÄr en avancerad ICF-ackrediterad utbildning för dig som vill arbeta yrkesmässigt som coach eller använda ett coachande förhållningssätt inom till exempel HR eller sälj. Nyhet! I ACC-utbildningen 2015 ingår nu allt du behöver, utom din egna praktik, för att bli certifierad som coach.
Läs mer

Coacha team och grupper
Utbildningen är en tvådagars påbyggnadsutbildning inom grupp- och teamcoachning  som bygger på innehållet i vår nya bok: ”Livbåt för ledare - en guide till coaching i företag”. Utbildningen ger 14 timmar vidareutbildning  som du kan använda för att ta om din ICF ACC-certifiering eller som en del i en PCC-certifiering.
Läs mer

KBT-verktyg för coacher
Utbildningen är en tvådagars påbyggnadsutbildning som ger dig tillgång till kraftfulla coachverktyg hämtade från KognitivBeteendeTerapi (KBT). Utbildningen ger 16 timmar vidareutbildning som du kan använda för att ta om din ICF ACC-certifiering eller som en del i en PCC-certifiering.
Läs mer

****
Företagsanpassat

Vill du ha en företagsanpassad utbildning utifrån ditt företags önskemål? Vi älskar att flytta ut coachningen från det slutna mötesrummet ut i den dagliga verksamheten.
Läs mer
interncoach


Vi kontaktar dig!

Hur vill du bli kontaktad?Hem

info@coachutbildning.se | www.coachutbildning.se | Kungsbroplan 3A | 112 27 Stockholm | 08 301 301
Innehar F-skattsedel | Organisationsnummer: 556662-3749 | Styrelsens säte: Stockholm