Senaste från coachblogg: PT gör större nytta för kunden 1 september 2016, kl. 12:45

Senaste från coachblogg: Gästbloggare Sara Widlert! 26 augusti 2016, kl. 15:30

Senaste från coachblogg: Jessica Frösell skriver om stress 29 april 2016, kl. 19:00

Hem

Om oss

Vi var den första utbildaren i Sverige med ICF-certifieringsgrundande ACC utbildning på svenska och startades 2003. Hos oss ingår allt förutom din egen praktik.


IMG_4254


Coachutbildning Sverige AB utbildar professionella yrkescoacher. De som går våra utbildningar är exempelvis ledare, HR-specialister, medarbetare, företagare, konsulter och entreprenörer; personer som brinner för människor, utveckling och förändring.

Vi har kvalitetsutbildningar som är annorlunda genom att de är upplevelsebaserade och processinriktade. De består av en dynamisk grupprocess med små grupper med två lärare. Varje deltagare är unik och viktig. Hon/han har alltid en gedigen arbets- och livserfarenhet och är van att arbeta med människor som chef, projektledare eller i samtal.

Hos oss ingår allt förutom din egen praktik!

Våra utbildningar bygger på den definition av coachning som International Coach Federation (ICF) har tagit fram. Vi fokuserar mycket på ICFs elva coachfärdigheter och tränar våra deltagare inom dessa. Våra ACC-utbildningar är ackrediterade av ICF, certifieringsförberedande och är en stadig teoretisk bas för att söka ICF-certifiering. Utbildningarna kan användas som underlag för coachande ledarskap, interncoachning och för att arbeta yrkesmässigt som ICF-certifierad coach.

Coachutbildning Sverige AB grundades 2003 och drivs idag av Anja Lindberg och Susanne Malm. Coachutbildning Sverige AB var den första utbildaren i Sverige med ICF-certifieringsgrundande ACC utbildning på svenska.
icflogocl
Har du frågor? Vill du komma i kontakt med oss?
 Kontakta Susanne Malm, marknadschef, ansvarig öppna utbildningar och lärare.
Bilder - 06394
 Telefon +46 (0)8-301 301 eller +46 (0) 70 888 79 00
susanne.malm@coachutbildning.se

We will contact you!

How would you like to be contacted?Hem

info@coachutbildning.se | www.coachutbildning.se | +46 8 301 301
Innehar F-skattsedel | Organisationsnummer: 556662-3749 | Styrelsens säte: Stockholm