Senaste från coachblogg: Examenstider 16 juni 2019, kl. 09:30

Senaste från coachblogg: Podcast: Jon Carnesten 14 juni 2019, kl. 09:15

Senaste från coachblogg: Podcast: Deborah Rupert story 11 juni 2019, kl. 12:45

Hem

Lustfylld förändring

Syftet med coachning är att vi ska få med oss nya tankar och skapa egna verktyg som fungerar just för att de är personliga. Utmaningen är att hitta rätt personlig väg. En väg som gör det både lustfyllt och lättare att nå vårt mål. Det som tidigare kanske var ett hinder blir plötsligt spännande att lösa, ett äventyr i sig.


"Att nå sitt mål är fantastiskt men samtidigt kan det plötsligt kännas lite tomt och konstigt. En känsla av: Jaså, är jag framme nu? eller Jaha, vad gör jag nu?. Det är viktigt att njuta av resan dit och att ha så kul det bara går hela vägen. Det gör att vägen till målet blir ett mål i sig." Detta säger Nina Ljungars Ripstrand.

Mycket handlar om att ha en positiv inställning. Konsten att se lärande och utveckling i de situationer och relationer som vi vill förändra. Förvissningen om att vi kan mycket mer än vi tror. Det handlar också om mod. Att våga förändra, våga göra annorlunda, frångå gamla mönster som inte längre tjänar oss.

Tankens kraft fascinerar Nina. "När vi förstår hur stark den är kan vi lära oss att förändra saker själva, säger hon eftertänksamt. Det som är spännande är att det är en livslång resa som hela tiden utmanar och ger nya lärdomar. Hela tiden. Hela livet."

Ninas boktips

Att välja glädje av Kay Pollak
En lättfattlig, underhållande och otroligt viktig handbok i tankens kraft. Man kan läsa den hur många gånger som helst och alltid lära sig något nytt. Denna bok är nog min bibel.

Personality plus av Florence Littauer
En bok som beskriver olika personlighetstyper. Den har hjälpt mig mycket att lära känna mig själv men även att ha förståelse för hur andra tänker och fungerar.

Vill du att vi kontaktar dig? Fyll gärna i uppgifterna nedan.

Genom att fylla i formuläret godkänner du att vi hanterar dina kontaktuppgifter enligt GDPR.

Do you want us to contact you? Please fill in the form below.

By filling in this form you approv that we hande your contact-details acordning to GDPR.

How would you like to be contacted?Hem

kontakt@coachutbildning.se | www.coachutbildning.se | +46 (0)8-301 301
Innehar F-skattsedel | Organisationsnummer: 556662-3749 | Styrelsens säte: Stockholm