Senaste från coachblogg: Veckans gästblogg: Märtha Johansson Lange 18 mars 2018, kl. 17:45

Senaste från coachblogg: CUSNytt februari 2018 28 februari 2018, kl. 10:15

Senaste från coachblogg: Förändringar i ICFs certifieringssystem 27 februari 2018, kl. 11:45

Hem

Fler modeller

Den här delen av vår webb är till för dig som redan har en fot inne i coachbranschen. Här hittar du gratis coachverktyg och exempel från olika branscher där man använder coachning i verkligheten.


Nordea förbättrar servicen med coachning

Medvetna kunder söker en speciell sorts service som skapas i mötet med medarbetarna. Det gör att det inte längre räcker för medarbetarna att maskinmässigt utföra själva tjänsten, utan de behöver lyssna till vad kunden verkligen säger, ställa frågor som gör att kundens medvetenhet om sitt behov ökar och vara helt närvarande med både hjärta och hjärna.
lasmer

Axfood coachar medarbetaren på golvet
I golvnära coachning går vi handfast ut på golvet och stöttar medarbetaren att tänka och agera själv i sina uppdrag. Det frigör kreativitet och skapar självkänsla - en stark medarbetare som agerar utifrån företagets värderingar.
lasmer

Creative Corporate Coaching

Först när coachning hjälper stora företag att sälja fler telefoner och soffor får vi ett verkligt genomslag. Att föra den ner från styrelserummet till fabriksgolvet –ger den påtagliga affärsnyttan och ett direkt mätbart resultat.
lasmer

Är du en duktig flicka?
Trots en ofta övermäktig börda vågar få av oss sätta stopp. I längden kan vi dock inte ständigt överleverera och slå knut på oss själva för att överträffa outtalade förväntningar. Det är ohållbart redan på kort sikt.
lasmer

Lustfylld förändring
Att nå sitt mål är fantastiskt men samtidigt kan det plötsligt kännas lite tomt och konstigt. En känsla av: Jaså, är jag framme nu? eller Jaha, vad gör jag nu?
lasmer

Gratis coachverktyg

Coachverktyg som hjälper dig att bli en bättre och mer framgångsrik coach.
lasmer

Coachetik, definitioner, coachfärdigheter
Här hittar du etiska regler från ICF (augusti 2011) och EMCC med kommentarer. Du hittar också vilka coachfärdigheter man behöver kunna för att arbeta som coach och skillnaden mellan en ny och en mer erfaren coach.
Läs mer knapp


Vi kommer att kontakta dig så snart som möjligt!

We will contact you as soon as possible!

How would you like to be contacted?Hem

anja.lindberg@coachutbildning.se | www.coachutbildning.se | +46 (0)70-556 5560
Innehar F-skattsedel | Organisationsnummer: 556662-3749 | Styrelsens säte: Stockholm