Senaste från coachblogg: Jessica Frösell skriver om stress 29 april 2016, kl. 19:00

Senaste från coachblogg: Kring årsskiftet kommer Coachboken! 22 mars 2016, kl. 12:59

Senaste från coachblogg: The magic and power of creating insight 11 februari 2016, kl. 10:36

Hem

Coachverktyg

Den här delen av vår webb är till för dig som redan har en fot inne i coachbranschen. Här hittar du gratis coachverktyg och exempel från olika branscher där man använder coachning i verkligheten.

-2Nordea förbättrar servicen med coachning

Medvetna kunder söker en speciell sorts service som skapas i mötet med medarbetarna. Det gör att det inte längre räcker för medarbetarna att maskinmässigt utföra själva tjänsten, utan de behöver lyssna till vad kunden verkligen säger, ställa frågor som gör att kundens medvetenhet om sitt behov ökar och vara helt närvarande med både hjärta och hjärna.
Läs mer

Axfood coachar medarbetaren på golvet
I golvnära coachning går vi handfast ut på golvet och stöttar medarbetaren att tänka och agera själv i sina uppdrag. Det frigör kreativitet och skapar självkänsla - en stark medarbetare som agerar utifrån företagets värderingar.
Läs mer

Creative Corporate Coaching

Först när coachning hjälper stora företag att sälja fler telefoner och soffor får vi ett verkligt genomslag. Att föra den ner från styrelserummet till fabriksgolvet –ger den påtagliga affärsnyttan och ett direkt mätbart resultat.
Läs mer

Är du en duktig flicka?
Trots en ofta övermäktig börda vågar få av oss sätta stopp. I längden kan vi dock inte ständigt överleverera och slå knut på oss själva för att överträffa outtalade förväntningar. Det är ohållbart redan på kort sikt.
Läs mer

Lustfylld förändring
Att nå sitt mål är fantastiskt men samtidigt kan det plötsligt kännas lite tomt och konstigt. En känsla av: Jaså, är jag framme nu? eller Jaha, vad gör jag nu?
Läs mer

Gratis coachverktyg

Coachverktyg som hjälper dig att bli en bättre och mer framgångsrik coach.
Läs mer

Coachetik, definitioner, coachfärdigheter
Här hittar du etiska regler från ICF (augusti 2011) och EMCC med kommentarer. Du hittar också vilka coachfärdigheter man behöver kunna för att arbeta som coach och skillnaden mellan en ny och en mer erfaren coach.
Läs mer


We will contact you!

How would you like to be contacted?Hem

info@coachutbildning.se | www.coachutbildning.se | +46 8 301 301
Innehar F-skattsedel | Organisationsnummer: 556662-3749 | Styrelsens säte: Stockholm