23 mars 2020, kl. 15:45

Coachutbildning i Coronatider

Vad händer nu?

Vi hoppas ni har det bra, trots allt som händer!


Vi har fått frågor om vad som händer med Coachutbildningen under den svåra tid som nu är. Vi vill inte utsätta någon för onödiga risker och vill förstås följa Folkhälsomyndigheternas rekommendationer.


När det gäller nya kursstarter, närmast 14-15 maj, hoppas vi kunna erbjuda utbildning på plats i Stockholm under planerade datum. Är det inte möjligt att erbjuda utbildning dessa datum kommer vi att erbjuda andra alternativ och förstås möjlighet att avboka utan kostnad.


När det gäller Gruppmentorcoachingen som ingår i Coachutbildningen så genomförs den alltid via onlinemötesverktyget Zoom. 


Coacha med tecknade symboler är framflyttad till 18/9.


Utbildningen Advanced Coaching & Leadership, räknar vi med att genomföra som planerat i Stockholm med start 1 september.


För att på bästa sätt möta deltagare i pågående utbildning har de fått välja hur de vill göra med sina återstående två dagar; antingen att gå utbildningsdagarna digitalt alternativt att skjuta fram de två dagarna. Av 16 deltagare har hälften valt respektive alternativ så på torsdag och fredag blir det två heldagar framför skärmen för några av oss. Det kommer sedan att bli en gemensam avslutningsceremoni där hela gruppen bjuds in.


Var rädd om dig och Happy Coaching!TULPANER

kontakt@coachutbildning.se | www.coachutbildning.se | +46 (0)8-301 301
Innehar F-skattsedel | Organisationsnummer: 556662-3749 | Styrelsens säte: Stockholm